Don’t be five minutes, be timeless

Uusi viikko on syytä aloittaa kärkevillä mielipiteillä ja inspiroivilla ihmisillä: vihaan YouTubea, mutta rakastan i-D-lehden kanavaa ja sen esittelemiä ihmisiä. Muotimedian julkaisemat videot sisältävät poikkeuksetta mielenkiintoisia tarinoita ja entistä upeampia henkilöitä niiden takana.

Kanavan uusin videosarja on tehty yhteistyössä Chanelin kanssa ja työhön palkattiin valokuvaaja Harley Weir. Videot ovat saaneet inspiraationsa muotitalon klassisesta Nº5-hajuvedestä ja niihin on taltioitu viisi naistaiteilijaa omassa ympäristössään.

Oma suosikkini on sarjan neljäs osa, Drive. Johannesburgissa asuva tanssija Manthe Ribane laukoo kameralle totuuksia, jotka saavat ihon kananlihalle. Weirin esittämiin värikylläisiin, jopa aavemaisiin kuviin on taltioitu kotiseuturakkaus, joka on heijastuu Ribanten esityksiin. Videon viimeiset sanat jumiutuivat mieleen kuin maitohapot pohjelihaksiin. Liike ei ole pelkkä mielentila, se on fyysistä duunia.

Jalkaa siis toisen eteen ja tiistaita kohti!

God bless i-D for making YouTube a much better place to procrastinate! The newest collection directed by Harley Weir is hauntingly beautiful portrait of five creative women. 

Leave A Reply

Navigate